*VÁLLALKOZÁSOKNAK

Van egy jó ötleted? Kampányt szeretnél indítani? Keress minket! Regisztrálj és indítsd el a kampányod!

Tőkebevonás

A Tőkeportálon részvénycélú tőkebevonás történik. Ha jelenlegi szervezeted nem részvénytársaság, a befektetési struktúra szerint vagy egy új részvénytársaságon keresztül kapsz befektetést, vagy a meglévő társaság olvad be vagy alakul át részvénytársasággá.

Közösségi média és marketing

A portálon való megjelenés és a kapcsolódó on-és offline lehetőségek és a közösségi média széleskörű elérést biztosít.

Folyamatos támogatás

Küldetésünk része, hogy folyamatos támogatást nyújtsunk a vállalkozások és a befektetők oktatásában, a megfelelő kampányok megtervezésében, sikeres lebonyolításában.

Biztonság

Az összegyűjtött tőkét a kampány ideje alatt elkülönített letéti számlán kezeljük. A sikeres kampány lefutása után (45-60 nap) a tőkét megkapja a vállalkozás.

Üzletfejlesztés

A startup-ökoszisztémába illeszkedve, személyre szabott vállalkozás-építési tanácsadókkal működünk együtt és az oldalukon történő regisztráció és azonosítás után szakértő csapatunk a kampánygazda rendelkezésére áll.

Sikerdíjas pénzügyi modell

A Tőkeportál sikerdíja a megszerzett tőke meghatározott százaléka. A kampány indításának költségei minimálisak.

#KÖZÖSSÉGI KAMPÁNY

Tudd meg hogyan indíthatsz kampányt a Tőkeportálon

A közösségi kampány indításának folyamata a Tőkeportálon

Befektetési célú kampányt befektetésre alkalmas vállalkozás tud indítani, amelyik a mentorprogram segítségével elkészíti a kampányhoz szükséges, a keresett tőkét bemutató üzleti tervet. Indítsd be a saját vállalkozásodat, írd meg a saját sikersztorid. A kampány-előkészületek elvégzésében végig támogatunk, de ez több hónapot is igénybe vehet. A kampánybefogadó nyilatkozat kézhezvétele után el is indíthatod az első kampányodat.

Tudj meg többet!

*HÍRLEVÉL

Iratkozz fel a Tőkeportál hírlevelére!

Válasszon: