*VÁLLALKOZÁSOKNAK

Van egy jó ötleted? Kampányt szeretnél indítani? Keress minket!

hello@tokeportal.hu

Tőkebevonás

A Tőkeportálon részvénycélú tőkebevonás történik. Ha jelenlegi szervezeted nem részvénytársaság, a befektetési struktúra szerint vagy egy új részvénytársaságon keresztül kapsz befektetést, vagy a meglévő társaság olvad be vagy alakul át részvénytársasággá.

Közösségi média és marketing

A portálon való megjelenés és a kapcsolódó on-és offline lehetőségek és a közösségi média széleskörű elérést biztosít.

Folyamatos támogatás

Küldetésünk része, hogy folyamatos támogatást nyújtsunk a vállalkozások és a befektetők oktatásában, a megfelelő kampányok megtervezésében, sikeres lebonyolításában.

Biztonság

Az összegyűjtött tőkét a kampány ideje alatt elkülönített letéti számlán kezeljük. A sikeres kampány lefutása után (30-60 nap) a tőkét megkapja a vállalkozás.

Üzlet fejlesztés

A startup-ökoszisztémába illeszkedve, személyre szabott vállalkozás-építési tanácsadókkal működünk együtt és az oldalukon történő regisztráció és azonosítás után szakértő csapatunk a kampánygazda rendelkezésére áll.

Sikerdíjas pénzügyi modell

A Tőkeportál sikerdíja a megszerzett tőke meghatározott százaléka. A kampány indításának költségei minimálisak.

*TŐKEPORTÁL VIDEO

Nézd meg a Tőkeportál tervezett működését videón

#KÖZÖSSÉGI KAMPÁNY

Tudd meg hogyan indíthatsz kampányt a Tőkeportálon

A közösségi kampány indításának folyamata a Tőkeportálon

A befektetési célú kampányt befektetésre alkalmas vállalkozás tud indítani, amelyik a mentorprogram segítségével elkészíti a kampányhoz szükséges, a keresett tőkét bemutató üzleti tervet. Indítsd be a saját vállalkozásodat, írd meg a saját sikersztorid. A kampányelőkészületek elvégzésében végig támogatunk, de ez több hónapot is igénybe vehet. A kampánybefogadó nyilatozat kézhezvétele után el is indíthatod az első kampányodat.

Tudj meg többet!

*PARTNEREINK

Együttműködő Vállalkozások és Szervezetek

*KOCKÁZATOK

Kockázati Figyelmeztetés

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak azon befektetők számára érhetőek el, akiket a Tőkeportál Zrt. jóváhagyott. A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre. A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. A Tőkeportál Zrt. felhívja a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják.

LINKEDIN

@Tokeportal

FACEBOOK

@Tokeportal

EMAIL

hello@tokeportal.hu