Sbrick3 Goes Global

A

platformján

Regisztrálj most elsőbbségi hozzáférésért
a befektetési kampányunkra.
Légy részese víziónknak és küldetésünknek,
hogy megújítsuk az építőjáték-piacot,
és játszva tanuljon bárki programozni!

Az SBrick3 a világ vezető építőjáték-távirányítója,
egyúttal tökéletes eszköz programozást oktatók számára is.

SBRICK

Megjelent a Techcrunch, Engineering.com és Eurobricks oldalán.

Az SBricket világszerte a legjobb LEGO® távirányítóként ismerik, amely lehetőséget nyújt az építőjátékok rajongóinak saját eszközeik könnyű programozására.

A készülő új termék, az SBrick3 lehetővé teszi az ÖSSZES KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ ÉPÍTŐJÁTÉK egyszerű programozását és irányítását. Játssz és tanulj programozni egyszerre!

Légy a történetünk részese, fektess vállalkozásunkba! Regisztrálj előzetesen a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányra, légy az első 100 befektetőnk között, fektess be legalább 150 Eurót, mi pedig ajándékkal köszönjük meg a bizalmad...
Építsünk együtt közösségi tőkét!

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ AZ SBRICK-BEFEKTETÉSHEZ

* kötelező mező

Tőkeportál Zrt. will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing. Please let us know all the ways you would like to hear from us:

A fent megadott hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött leveleink alján lévő leiratkozó linkre kattintva. További információért kérünk, keresd fel honlapunkat.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Kérdezz a közösségi finanszírozási portáltól: sbrick3@tokeportal.eu

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak azon befektetők számára érhetőek el, akiket a Tőkeportál Zrt. jóváhagyott. A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre. A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. A Tőkeportál Zrt. felhívja a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják. A Tőkeportál Zrt. a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás portál-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.

Untitled design(17)