A Tőkeportál 2020 elején indította el közösségi finanszírozási szolgáltatását, majd néhány héttel később kitört a járvány.

Az úttörést a nehezített terepen, jelentősen korlátos erőforrásaink és alacsony érdekérvényesítő képességeink ellenére elvégeztük: létrehozzunk egy „startup-márkát”, ami a korai fázisú startupok egyik kitörési pontja lehet, és a piacon validált „utánpótlást nevelhet” az érettebb fázisú befektetőknek, sőt a tőzsdének is.

0
Indulás óta eltelt hónap
0
Követő
0
Regisztrált felhasználó
0
Kanapé Pitch
0
Közösségi finanszírozási kampány

A kezdeti időszak rengeteg döntést igényelt. Tévedtünk, csalódtunk is, de a víziónkban megerősödtünk. Stratégiánkat ma a már itthon is validált és a nemzetközi gyakorlatból ismert mérföldkövekre alapítjuk. Ha ehhez most bővíteni tudjuk erőforrásainkat, és a márka megerősödik, akkor az üzleti modell védhető lesz, és a potenciális versenytársak inkább felvásárlásban gondolkoznak majd, mint a kiszorításban.

Tarts Te is velünk!

• fejlesszük a startup-finanszírozási piacot,
• erősítsük a startup- és a KKV-szektor hazai és nemzetközi versenyképességét, ökoszisztémáját
• növeljük hazai gazdaság tőkevonzó-, munkáltatási- és teljesítőképességét, válságállóságát.
*A szándéknyilvánítás nem kötelez befektetésre.

A részletes pénzügyi terv, a deck, term sheet és további információk a jelen oldalon történő előzetes regisztráció után pár napon belül tekinthetőek meg.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
Befektetés tervezett összege:*
Van kuponkódod?:
GDPR Marketing hozzájárulás:Elfogadom és tudomásul veszem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat, valamint azt, hogy a kampánnyal kapcsolatban hírleveleket küldjetek nekem!Hozzájárulok, hogy a Tőkeportál Zrt marketing és edukációs célú hírleveleket küldjön számomra.Kérdés esetén állunk rendelkezésetekre, telefonon bármikor, online módon pedig a linken foglalható időpont.

– a Tőkeportál csapata

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, de nem teljes tájékoztatónkat az ikonra kattintva olvashatják.