tőkeportál közösségi finanszírozási kampány sztárüzenet logo v1

A

platformján

Regisztrálj most a kampányra elsőbbségi hozzáférésért!

A magyar szórakoztatóipar digitalizációja megkezdődött. A nemrég köztudatba robbant sztárüzenet.hu oldalon keresztül bárki könnyedén rendelhet személyre szóló videó-üzenetet kedvenc magyar sztárjától, és ez még csak a kezdet!

A Sztárüzenet több mint 150 partnerrel máris a legnagyobb magyar szolgáltató ebben a kategóriában. A platform automatizált rendszere időt takarít meg az alkotóknak és kiszámítható szolgáltatást nyújt a megrendelőknek.

Kik vagyunk?

Kis csapatunk élén Csobán Éva és Viktor Nyics állnak.
Éva több mint 20 évnyi tapasztalattal és számos kitüntetéssel az ország egyik legelismertebb rendezvényszervezője. Viktor videó-technológiákra specializálódott, tapasztalt innovátorként dolgozik szívvel és lélekkel a közös vízión, aminek első lépése a Sztárüzenet.

A platform, amin keresztül a magyar közönség könnyedén rendelhet köszöntést/ biztatást/ gratulációt és hasonló videó-üzeneteket a magyar közélet közkedvelt személyiségeitől.

Amit építünk, az először a magyar, majd számos más ország közéletének legátfogóbb platformja lesz, melyen keresztül számos szórakoztatóipari (online és offline) szolgáltatás igénybe vehetővé válik épp olyan könnyen, mint ahogyan ma egy taxit rendelünk a telefonunkon keresztül.

Légy a történetünk részese, fektess vállalkozásunkba! Regisztrálj előzetesen a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányra!
Építsünk együtt közösségi tőkét!

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ A SZTÁRÜZENET BEFEKTETÉSHEZ

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
Befektetés tervezett összege:*
Honnan értesültél a kampányról?:* Az alapítóktól személyesen /pitch rendezvényen
A tokeportal.hu-n/sztaruzenet.hu-n
Közösségi médiában
Van kuponkódod?:
GDPR Marketing hozzájárulás: Hozzájárulok, hogy a Tőkeportál Zrt. és a Sztárüzenet hírlevelet küldjön számomra.
Elfogadom és tudomásul veszem az Adatkezelési tájékoztatókat. A tájékoztatókat itt érheted el: Tőkeportál Zrt., Sztárüzenet.

A hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött leveleink alján lévő leiratkozó linkre kattintva!
Adatkezelési Tájékoztató

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, de nem teljes tájékoztatónkat az ikonra kattintva olvashatják.

Untitled design(17)