Elindult a Sztárüzenet kampányának zárt fázisa!
Ha még nem regisztráltál elő a Sztárüzenet kampányára ITT MEGTEHETED. Ha már regisztráltál, az alábbi gombra kattintva bejelentkezés után láthatod a kampányt.
tőkeportál közösségi finanszírozási kampány sztárüzenet logo v1

A

platformján

Regisztrálj most a kampányra elsőbbségi hozzáférésért!

A magyar szórakoztatóipar digitalizációja megkezdődött. A nemrég köztudatba robbant sztárüzenet.hu oldalon keresztül bárki könnyedén rendelhet személyre szóló videó-üzenetet kedvenc magyar sztárjától, és ez még csak a kezdet!

A Sztárüzenet több mint 150 partnerrel máris a legnagyobb magyar szolgáltató ebben a kategóriában. A platform automatizált rendszere időt takarít meg az alkotóknak és kiszámítható szolgáltatást nyújt a megrendelőknek.

Kik vagyunk?

Kis csapatunk élén Csobán Éva és Viktor Nyics állnak.
Éva több mint 20 évnyi tapasztalattal és számos kitüntetéssel az ország egyik legelismertebb rendezvényszervezője. Viktor videó-technológiákra specializálódott, tapasztalt innovátorként dolgozik szívvel és lélekkel a közös vízión, aminek első lépése a Sztárüzenet.

A platform, amin keresztül a magyar közönség könnyedén rendelhet köszöntést/ biztatást/ gratulációt és hasonló videó-üzeneteket a magyar közélet közkedvelt személyiségeitől.

Amit építünk, az először a magyar, majd számos más ország közéletének legátfogóbb platformja lesz, melyen keresztül számos szórakoztatóipari (online és offline) szolgáltatás igénybe vehetővé válik épp olyan könnyen, mint ahogyan ma egy taxit rendelünk a telefonunkon keresztül.

Elindult a Sztárüzenet kampányának zárt szakasza!

Regisztrálj, hogy ne maradj le a kedvezményekről!

REGISZTRÁCIÓ A SZTÁRÜZENET BEFEKTETÉSHEZ

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
Befektetés tervezett összege:*
GDPR Marketing hozzájárulás: Elfogadom és tudomásul veszem a Tőkeportál és a Sztárüzenet adatkezelési tájékoztatójában foglaltakat, valamint azt, hogy a kampánnyal kapcsolatban hírleveleket küldjetek nekem!

Hozzájárulok, hogy a Tőkeportál Zrt marketing és edukációs célú hírleveleket küldjön számomra.

A hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött leveleink alján lévő leiratkozó linkre kattintva!
Adatkezelési Tájékoztató