A

platformján

Regisztrálj most a kampányra elsőbbségi hozzáférésért!

A SYRIUS 11 éve működő nehézipari hegesztés- és vágástechnikai, gépgyártó és kereskedelmi vállalkozás. A tőkére azért van most szükség, mert nem tudjuk kielégíteni a keresletet.

Specialitásunk a hegesztő- és a plazmavágógép-gyártás a kézi gépektől az ipari gépeken át a CNC vezérlésű gépekig. Szervizszolgáltatásunk, biztonsági felülvizsgálatunk és gépverifikálásunk márkafüggetlen.

Kik vagyunk?

Toma Zoltán, a cég alapítója ipari elektronikán végzett és 20 éves ügyvezetői tapasztalattal rendelkezik. A magyarországi hegesztéstechnika ismert személyisége, az MHTE-vel (Magyar Hegesztéstechnikai és Anyagvizsgálati Egyesülés), MAHEG-gel (Magyar Hegesztéstechnikai Szövetség) és a BME és ME egyetemekkel szorosan 12 éve együtt működik.

syrius-tech-kft-kreativ 4
syrius-tech-kft-kreativ 2

Eddigi eredményeink

  • 60 saját géptípus
  • Több ezer értékesített SYRIUS gép
  • 2020-as árbevétel: 189 MFt

Folyamatos növekvő kereslet, aminek kielégítésére keresünk 50-100 M Ft tőkét.

Fektess egy stabil 11 éves márkába, amely meg fogja hódítani Európát!

Tegyük együtt a SYRIUS-t Magyarország majd Európa ismert és meghatározó gépgyártó márkájává.

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ A SYRIUS BEFEKTETÉSHEZ

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
Befektetés tervezett összege:*
Honnan értesültél a kampányról?:* Az alapítóktól személyesen / pitch rendezvényen
A tokeportal.hu-n/syrius.hu-n
Közösségi médiában
Van kuponkódod?:
GDPR Marketing hozzájárulás: Elfogadom és tudomásul veszem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.
Hozzájárulok, hogy a Tőkeportál Zrt. és a Syrius Tech Kft. hírlevelet küldjön számomra.

A hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött leveleink alján lévő leiratkozó linkre kattintva!
Adatkezelési Tájékoztató

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, de nem teljes tájékoztatónkat az ikonra kattintva olvashatják.

Untitled design(17)