Újra elérkeztünk az év végéhez, amikor átgondoljuk, milyen évet hagyunk magunk mögött. Most újra hangot adhatsz véleményednek és szavazhatsz kedvenc befektetődre, startupperedre vagy közösségi finanszírozási kampányodra.

Mi lesz az idei nyeremény?

Az Év Startup-befektetője, az Év Startuppere és az Év Kampánygazdája a díjnyertes CARASSIA pezsgőt viheti haza szilveszterre! 🥂

“Ahogy a helyválasztást, a szőlőfajták kiválasztását és a pincészet technológiai felszerelését is egyetlen cél vezérelte: kiváló minőségű pezsgőt készíteni. Ez határozta meg mindazokat a döntéseket, amiket betelepítéskor és a pincészet épületének tervezésekor, technológiával való felszerelésekor meghoztunk, és mai napig meghatároz minden apró munkafolyamatot és döntést a szőlőben és a pincészetben.”

Szavazz Te is!

Szerinted ki az év startuppere, befektetője és közösségi finanszírozási kampánya?

Rakd le voksod a választottad mellé 2021.12.16. 24:00-ig és ünnepeljük meg együtt a szavazás nyerteseit a Kanapé Pitch szilveszteri különkiadásában, a Startup Szilveszter keretében.

E-mail cím:*
Név:*
Ki legyen az Év Startup-befektetője?:*
Indoklás:
Weboldala / URL:
Ki legyen az Év Startuppere / Startupja?:*
Indoklás:
Weboldala / URL:
Melyik legyen az Év Közösségi Finanszírozási Kampánya? (Nézd meg a Tőkeportál oldalán a futó és a lezárt kampányokat itt):*
Indoklás:
GDPR – Marketing hozzájárulás:* Elfogadom és tudomásul veszem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

* Hozzájárulok, hogy a Tőkeportál Zrt a közösségi finanszírozással kapcsolatban és edukációs célú hírleveleket küldjön számomra.Megnéznéd, hogy milyen volt a tavalyi startup szilveszter?

Izgalmakkal teli volt a tavalyi szavazás, amelynek eredményéről és vendégeiről egy remek összefoglalóban olvashatsz.

Nézd meg tavalyi nyerteseinket

🏆 2020 Év Startuppere:

Romhány Gergely és a TrustChain nyerte az Év Startupja/Startuppere díjat.

Gergely is úgy gondolja, hogy 2020 a startupok éve volt, itt bizonyosodott be, hogy ki a valódi startup, aki bármilyen körülményhez alkalmazkodni tud. 2020 olyan váratlan körülményeket hozott a cégek és a gazdaság életébe, amire gyorsan, agilisan, odafigyeléssel, akár teljes üzleti modell- és stratégiaváltással kellett reagálni. Számukra ez az év nagy növekedéssel járt, az év elején 100 aktív ügyfelük volt, jelenleg viszont ez a szám 2500-ra nőtt nemzetközi ügyfelekkel bővülve.

🏆 2020 Év Startup Befektetője:

RoBalogh Petya és a Baconsult Kft pedig az Év Startup Befektetője Díjat nyerte!

Balogh Péter szerint 2020 a startupok éve volt, mivel rengeteg változást hozott az eddig megszokott körülményekben, és egy startupnak az ehhez való alkalmazkodás lehetőséget jelent. Persze számos iparágat és az abban működő startupot tönkretette a vírus, ám más iparágakban számtalan új lehetőséget teremtett.

Köszönjük, ha követsz minket a social mediában is:

LinkedIn
YouTube
Instagram