A Solarbnb létrehozza az ország napelem beruházási piacterét

Solarbnb_horizontal_logo

A

platformján

Regisztrálj most elsőbbségi hozzáférésért
a befektetési kampányra.

Célunk, hogy minden család számára elérhetővé és megérthetővé tegyünk a napelemes beruházásokat és hogy minden ügyfél kiválaszthassa a számára legjobb kivitelezői ajánlatot.

Platformunk használata garantálja az egyszerű és gyors folyamatokat, a hiteles adatokat és az az ajánlatok összehasonlíthatóságát.

A platform használata mindkét fél számára ingyenes lesz; a kivitelezők a platformon keresztül megvalósult beruházások után fizetnek jutalékot. Egy dinamikusan növekvő, töredezett piacon, jól skálázható új szolgáltatással jelentkezünk. Közösségi finanszírozási kampányunk során 30-50 millió forintot keresünk a portál létrehozására és további fejlesztésekre.

 

Légy a történetünk részese, fektess vállalkozásunkba! Regisztrálj előzetesen a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányra!
Építsünk együtt közösségi tőkét!

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ A SOLARBNB BEFEKTETÉSHEZ

* kötelező mező
Honnan értesültél a kampányról? *

GDPR

A fent megadott hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött leveleink alján lévő leiratkozó linkre kattintva. További információért kérünk, keresd fel honlapunkat. www.tokeportal.hu

Mailchimpet használunk az adatok tárolására. Tudj meg többet!

Kérdezz a közösségi finanszírozási portáltól: solarbnb@tokeportal.eu

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, de nem teljes tájékoztatónkat az ikonra kattintva olvashatják.

Untitled design(17)