#KÖZÖSSÉGI KAMPÁNY

Közösségi kampány indítás

  • 1.

  • 2.

Kapcsolatfelvétel

Jelentkezz egy valós piaci igényt kielégítő vagy hiánypótló vállalkozási ötlet pár mondatos leírásával és a keresett tőke nagyságának leírásával hello@tokeportal.hu e-mail címen.

Regisztráció

Regisztráció után (ha elfogadtad az ÁSZF-et és az Adatvédelmi Nyilatkozatot) töltsd ki személyes adataidat és a kampány adatait, Küldd be a kampánytervet elbírálásra.
  • 3.

  • 4.

  • 5.

Belső Eljárás

Videopitchen vagy személyes prezentáció során a Tőkeportál értékeli a projektet (scoring). A Tőkeportál jogi és üzleti szempontból validálja* a kampányban elhangzó információkat.
*csak az információk előre meghatározott részét validáljuk!

Kampányindítás

A Tőkeportál értesít a kampányod jóváhagyásáról. Indítsd el a kampányt, mely 45-60 napig fut. Folyamatosan kommunikálj a közösséggel az online fórumunkon és folyamatosan toborozz befektetőket.

A tőkecél elérése után

Ha sikeresen összegyűjtötted a céltőkét, a sikerdíj levonása után a Tőkeportál közreműködik a részvény-keletkeztetésben, a befektetők értékpapírszámláján megjelenik a részvény. A Tőkeportál monitorozza, számon kéri az üzleti terv teljesítését.

#KAMPÁNY

Hogyan indíts kampányt

Kampányindítás előtt

A kampányodat a Tőkeportál szakértői csapata fogja megvizsgálni még az indítás előtt. Ezért mielőtt feltöltenéd az oldalra, előbb érdemes felvenni velünk a kapcsolatot. A kapcsolatfelvétel után egy ügyfélmenedzsert kapsz magad mellé, aki végigvezet a kampány validálási folyamaton és segít megszervezni az első személyes, vagy videókonferenciás találkozót a Tőkeportál csapatával.

Részletek

A validálás során szükséges dokumentumok

Egy oldalas összefoglaló (One pager) – letölthető minta alapján Üzleti modell leírás és üzleti terv – letölthető minta alapján Pitch dokumentum – letölthető minta alapján Létesítő okirat Cégkivonat Az elmúlt 3 év éves beszámolója (ha már működsz ennyi ideje) Nyilatkozatok (tényleges tulajdonosi, csőd- és felszámolás alatt nem állásra vonatkozó, fennálló tartozásról, peres eljárásokról, leányvállalatokról és…

Részletek

A Tőkeportál szolgáltatásai

Mentorprogramunk lehetővé teszi, hogy az üzleti dokumentumok elkészítésében segítséget kapjál. Üzletfejlesztési és szakmai kérdésekben is segítünk a legmegfelelőbb mentor kiválasztásában. A sikeres kampány végén részvénytársasági formában működik tovább a vállalkozásod. Mivel ez a vállalkozási forma ritkább, mint a kft vagy a bt, jogi szakértőink is rendelkezésre állnak. Önmagában a társasági forma nem jelent nagyobb terhet…

Részletek

Mekkora összeget gyűjthetsz a Tőkeportálon?

A Tőkeportálon gyűjthető legmagasabb összeg az Európai jogszabályokban előírtaknak megfelelően évi egymillió euró kampányonként, illetve az ennek megfelelő forint összeg, ami az átváltási árfolyamtól függ. A kampány indítása előtt, az üzleti tervezés szakaszában kell megtervezni, hogy mekkora tőke mellett tudod a vállalkozásodat a leghatékonyabban finanszírozni és növekedési pályára állítani, és ezen tőke ellenében mekkora részesedést…

Részletek

Kampány indítása

Ahhoz, hogy a kampányt ténylegesen létre tudd hozni az oldalon, és el tudd indítani, szükség van a profilod validálására. Ezt a profil menüben, személyes okmányaid feltöltésével tudod megtenni. Validálás után jogosulttá válsz a kampány feltöltésére. A kampányod előnézetét, a kampány indítása előtt már megoszthatod partnereiddel, lehetséges befektetőkkel, és tőlük visszajelzéseket gyűjthetsz. Miután beküldted a Tőkeportálon…

Részletek

*PARTNEREINK

Együttműködő Vállalkozások és Szervezetek

*KOCKÁZATOK

Kockázati Figyelmeztetés

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak azon befektetők számára érhetőek el, akiket a Tőkeportál Zrt. jóváhagyott. A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre. A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. A Tőkeportál Zrt. felhívja a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják.

LINKEDIN

@Tokeportal

FACEBOOK

@Tokeportal

EMAIL

hello@tokeportal.hu