potzak_logo_web

Személyre szabott, interaktív, játékos rehabilitáció, mely megoldást nyújt a szétnyílt hasizom (Rectus Diastasis) problémájára.

A

platformján

Regisztrálj most elsőbbségi hozzáférésért
a befektetési kampányra.

A Potzak egy online kezeléscsomag a szétnyílt hasizom legyőzésére.

MIÉRT PROBLÉMA A SZÉTNYÍLT HASIZOM?

Hirtelen súlyváltozáskor és haskerület növekedéskor (ide értve a várandósság időszakát is) az izmok mellett az inas szakaszok is megnyúlnak, és az ínszövet természetéből adódóan a megnyúlást követően nem húzódik össze, csak nagyon kis mértékben, így a hasizmok eltávolodnak egymástól. Tehát valódi nyílás nem keletkezik, ezt hívjuk nyílt hasizomnak.

A Potzak-ot azok számára hoztuk létre, akiknek a szétnyílt hasizom problémát jelent és szeretnének tenni a hasuk egészségéért. A gyakorlatokat nem tudjuk elvégezni ugyan az anyukák helyett, de a feladatok pontos leírásával, a vizuális támogatással és szükség esetén a szakorvosi válaszokkal a körülményeket tudjuk biztosítani a minél hamarabbi regeneráció eléréséhez.

pregnant woman
Young mother with her child working on laptop in bedroom at home. Multi-tasking, freelance and motherhood concept

A POTZAK MEGOLDÁSA

Azért dolgozunk, hogy az emberek megtanulják szeretni, megérteni és használni a testüket. Úgy döntöttünk, hogy először az anyukáknak szeretnénk ebben segítséget nyújtani. Az anya ugyanis a család “központi mozgató” eleme. Ha az anyuka egészséges, vidám és tele van élettel: az egész család jobban működik.

Amennyiben valaki a szülést követő 2-3 héten belül megkezdi a megfelelő rehabilitációs mozgást, akkor a szétnyílt hasizom az emberek jelentős részénél 1,5-2 hónap alatt megszüntethető. A Potzak mindezt kifejezetten anyákra szabva nyújtja, ami otthon, gyerek mellett, bármikor végezhető.

Légy a történetünk részese, fektess vállalkozásunkba! Regisztrálj előzetesen a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányra!
Építsünk együtt közösségi tőkét!

REGISZTRÁLOK A POTZAK KAMPÁNYRA

* kötelező mező
Honnan értesültél a kampányról?

A fent megadott hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött leveleink alján lévő leiratkozó linkre kattintva. További információért kérünk, keresd fel honlapunkat www.tokeportal.hu.

Mailchimpet használunk az adatok tárolására. Tudj meg többet adatvédelmi irányelvükről!

Kérdezz a közösségi finanszírozási portáltól:

potzak@tokeportal.eu

+36 70 424 7981

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, de nem teljes tájékoztatónkat az ikonra kattintva olvashatják.

Untitled design(17)