TŐKEPORTÁL

Mentorok & Partnerek

Szerződött mentoraink a kampánygazdákat támogatják az üzletfejlesztés, a jog, a marketing területén továbbá segítik őket a befektetésre alkalmas cég kialakításában és a közösségi kampányra való felkészülésben.
A  mentorokkal való kapcsolatfelvétel különösen előnyös árazást jelent. Mentort választani nem kötelező, de ajánlott. A mentorainkkal való kapcsolatfelvételt, vagy mentorrá válási igényed jelezd a hello@tokeportal.hu címen.
ÜZLETFEJLESZTÉS
JOG & PÉNZÜGY
MARKETING & MÉDIA

MENTOR

Üzletfejlesztés

SZABÓ ESZTER

A Nők/Üzlet/Angyalok egyesület alapítója.

15+ éves felsővezetői  kormányzati kapcsolati, Public Affairs és kommunikációs tapasztalattal rendelkezik közép- és kelet-eurpai régiós szinten egy Fortune 50 cégnél. Az együttműködésben, mint a versenyképesség egyik fontos elmében hisz. A Budapesti Műszaki Egyetem VMS, az MIT rendszere szerint működő, mentorhálózat tagja 2018 óta. #CoCreatingtheEconomicFuture #CEEforInnovationHub

SZAKTERÜLET

Brand, stakeholder management,executive communications,global growth,business netwoks
Linkedin

Nagy Z. LAJOS

Bizonyosságot ad a bizonytalanoknak, utat mutat az útkeresőknek, lelket önt a kétségbeesettekbe. A startup létet elméletben és gyakorlatban is évekig (10+) tanulmányozta. Fő szakterületei a kisvállalati stratégia, kis-nagykereskedelem, üzletfejlesztés, SEO és digitális marketing. Kedvence az agilis módszertan, vallja: ügyfél nélkül nincs semmi, értékteremtés nélkül nincs profit.

SZAKTERÜLET

Alapvető üzletfejlesztési folyamatok, Kisvállalati stratégia, Digitális marketing, Kiskereskedelem, Nagykereskedelem
Linkedin

MENTOR

Jog & Pénzügy

PILHÁL ZSOLT

Ingatlanfinanszírozási és vállalati pénzügyi szakértő, alapító partner, Logro Ingatlan

Közgazdász diplomáját a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Gazdálkodási Karának pénzügy szakán és vállalatértékelés mellékszakirányán szerezte 1999-ben. 2000-től a Raiffeisen Bank Projektfinanszírozás és Szindikálás Főosztályának vezető munkatársa, majd 2004-től a terület főosztályvezetője. 2007-től a Raiffeisen Bank Vállalati és Projektfinanszírozási Üzletágának üzletágvezetője, illetve több Raiffeisen-csoporttag vállalat igazgatósági és felügyelőbizottsági tagja. 2010 és 2015 közt alapító partnere a Reconcept Kft-nek, amely speciális finanszírozási helyzetek megoldására specializálódott tanácsadó vállalat. Számos eredményes vállalati reorganizáció, illetve speciális pénzügyi-finanszírozási struktúra hazai bevezetése fűződik a nevéhez. 2014 és 2016 között az Magyar Nemzeti Bank vállalati hitelezés fejlesztését célzó programjában vett részt, először tanácsadóként, majd a MARK Zrt. vezérigazgató-helyetteseként.  Zsolt 2017 óta ingatlanfinanszírozási és vállalati pénzügyi szakértőként az ingatlanfejlesztési és ingatlanbefektetési piacon tevékenykedik. Az elmúlt évtizedben számos bankszakmai és pénzügyi képzési programban vett részt oktatóként és előadóként. 2016 óta a Miskolci Egyetem Vállalkozáselméleti Doktori Iskolájának PhD-hallgatója.

SZAKTERÜLET

strukturált finanszírozás, ingatlanbefektetés, ingatlanfinanszírozás, komplex tranzakciók
Linkedin

TÓTH ATTILA

Több, mint 20 éve a pénzintézeti szektorban dolgozó, szenior strukturált finanszírozási szakértő vagyok, aki kiterjedt tapasztalatokkal rendelkezik összetett magyarországi és nemzetközi M&A/LBO-, projekt- és egyéb szindikált hitelezési tranzakciók lebonyolításában, tárgyalásában és irányításában és különböző vezetői pozíciókban is szerzett tapasztalatot. Nemzetközi környezetben végzett munkám keretében, lehetőségem volt finanszírozási tranzakciók lebonyolítására londoni, amszterdami és bécsi kollegákkal közösen 10+ európai országban.

SZAKTERÜLET

vállalatfinanszírozás, pénzügyi elemzés, pénzügyi/üzleti tervezés, projektfinanszírozás, akvizíciófinanszírozás
Linkedin

PINTÉR ATTILA ÜGYVÉDI IRODA

A Pintér Attila Ügyvédi Iroda teljes körű jogi szolgáltatást nyújt a gazdasági jog valamennyi területén kis-, közép- és nagyvállalatok részére. Irodánk a gazdasági társaságok napi működésével kapcsolatos valamennyi jogi kérdésben áll ügyfelei rendelkezésére, így különösen
társasági-, és cégjog, tőkebefektetési jog, vállalatfelvásárlási tranzakciók, hitel-, és kölcsönműveletek, munkajog, szellemi alkotások joga (ideértve a szabadalmakat, szoftverjogot, és a know-how-t is), valamint ingatlanjogi tranzakciókat.

Praxisunkban a gazdasági társaságok napi működéséhez kínálunk korszerű jogi megoldásokat, egyrészt a társaságok tagjai közötti viszonyokban, másrészt a társaságok vevőivel, vagy szállítóival létrejött szerződéses viszonyaiban, belső szabályozásában egyaránt.

SZAKTERÜLET

Befektetési jog, hitelezés, valamint medtech, biotech, fintech, banking, IT, IOT, blockchain technológiák jogi támogatása, hazai és határon átnyúló tranzakciós (M&A) és szerződéses kapcsolatokban

WHITE UNICORN BEFEKTETÉSI TANÁCSADÓ KFT

A White Unicorn Kft. kkv-k üzleti támogatására létrejött tanácsadó vállalkozás. Elsődleges célja, hogy a forráshiánnyal küzdő vállalkozásokat működő tőkéhez juttassa. Ennek érdekében kétféle tevékenységet végez. Egyrészt felkészíti a kkv-kat a forrásbevonásra, ami jellemzően az üzleti, pénzügyi tervezést, mentoringot foglalja magában. Másrészt, befektetők felkutatásával és ajánlásával segíti a kkv-k forrásgyűjtését, amelynek során közreműködik a teaser, befektetői deck összeállításában, az ideális befektető kiválasztásával kapcsolatban javaslatokat tesz (befektetői long és short list), közreműködik a befektetővel való tárgyalás során (term sheet, szindikátusi szerződés), amelyhez biztosítja a megfelelő üzleti, valamint jogi támogatást is.

A White Unicorn Kft. one stop shop jelleggel, likviditási problémákkal küszködő kkv-nak szóló komplex csomagjaiban kínálja korszerű megoldásait ügyfelei részére.

A White Unicorn Kft. állandó jogi partnere a Pintér Attila Ügyvédi Iroda.

SZAKTERÜLET

befektetési tanácsadás, üzleti tervezés, adótanácsadás, befektetésekkel kapcsolatos mentoring, befektető közvetítés

MENTOR

Marketing & Média

POLECAT FILMS

Másképp gondolkodunk. Hiszünk az eredetiségben, a kreativitás hatalmában, a profi munkában és a humor erejében. Fő profilunk reklám-, promóciós- és imagefilmek kreatív kivitelezése, az ötlettől az utómunkáig.
Aki mer, az nyer.
Mindenkinek egyedinek kell lennie az online térben is. Ezt az sajátos stílust megragadva segítünk személyre szabni és kivitelezni az igényeket. Fontosnak tartjuk a hosszú távú, és megbízható partnerségek kialakítását.Látásmódunk a filmes képivilágot tükrözi, melyet az aktuális trendeket figyelembe véve igyekszünk minden alkotásunkba beépíteni.

SZAKTERÜLET

Videógyártás, filmkészítés, fotózás, grafikai kivitelezés, kampánytervezés
Linkedin

TAMÁS ANITA

Tamás Anita vagyok, szerkesztő-riporter, narrátor és produkciós menedzser. Stábommal több országos csatornának gyártottunk/gyártunk hosszabb-rövidebb filmeket, sorozatokat. Profi csapatommal az a célunk, hogy megrendelőink /nézőink igényeinek tökéletesen eleget tudjunk tenni. Munkánk során a legfontosabb az alázat, segítőkészség, kedvesség és az emberség. Mindezt persze nem tudnánk csinálni szenvedély nélkül. Segítünk a film elképzelésében, a gördülékeny forgatás megszervezésében, a kamerák előtti szereplésben, megszólalásban. Az alapanyagot Önök biztosítják (tartalom, gondolatok, célok…), mi pedig filmet készítünk belőle.

SZAKTERÜLET

Bemutatkozó – , PR filmek gyártása, produkciós menedzser, riporteri, narrációs munkák