likey_logo2

Egy snack amit a tested is szeret.

A

platformján

Részese akarsz lenni az
egészséges snackelés jövőjének?
Regisztrálj most elsőbbségi hozzáférésért
a befektetési kampányra.

 

100% íz, 100% látvány, 100% zöldség és gyümölcs a világsiker szélén!

A Likey gyümölcs és zöldség snack társ az egészséges, aktív életmódban:
A különleges eljárással készülő szárított gyümölcsfalatok jóízű, vitaminokban és rostokban gazdag csemegét kínálnak a tudatos fogyasztó számára. Mesterséges színezékektől és ízesítőktől mentes. Az Likey termékek 100% természetes összetevőkből készülnek.

A LIKEY MEGOLDÁSA

  • 100%-ban Természetes
  • Zsír Mentes
  • Hozzáadott Cukrok Nélkül
  • Vitaminokban Gazdag*
  • Koleszterin Mentes
  • Rostokban Gazdag*

Légy a történetünk részese, fektess vállalkozásunkba! Regisztrálj előzetesen a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányra!
Építsünk együtt közösségi tőkét!

REGISZTRÁLOK A LIKEY KAMPÁNYRA

* kötelező mező
Honnan értesültél a kampányról?

A fent megadott hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött leveleink alján lévő leiratkozó linkre kattintva. További információért kérünk, keresd fel honlapunkat www.tokeportal.hu.

Mailchimpet használunk az adatok tárolására. Tudj meg többet adatvédelmi irányelvükről!

Kérdezz a közösségi finanszírozási portáltól:

likey@tokeportal.eu

+36 70 424 7981

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, de nem teljes tájékoztatónkat az ikonra kattintva olvashatják.

Untitled design(17)