Las Vegan's logo

A

platformján

Regisztrálj most a kampányra elsőbbségi hozzáférésért!

Légy részese a legnagyobb hazai vegán gyorsétteremlánc nemzetközi felfutásának, és próbáld ki magad is a növényalapú élelmiszerek piacán befektetőként is, fogyasztóként is!

A Las Vegan’s Magyarország legtöbb üzlettel rendelkező vegán étterem hálózata, amely 2016-os indulása óta meghatározó szereplőjévé vált a hazai vegánétel-piacnak. A Las Vegan’s koncepció alapja, hogy ötvözi a modern street food élményt és a vegán világot.

Kik vagyunk mi?

Családi vállalkozásunk alapítói ambiciózus tervekkel vágtak bele a budapesti vegán streetfood kultúra megreformálásába.
A csapatban van elismert dietetikus, vendéglátásban tapasztalatokat szerzett vállalkozó, a pénzügyekért felelős, tapasztalt könyvelő és a gyors növekedés személyi feltételeit megteremtő HR-es. Jelentős eredményeink vannak: alig másfél millió forint kezdőtőkével és egy foodtruckkal indultunk, és négy év alatt a hazai vegán ételpiac leggyorsabban fejlődő étteremhálózatát hoztuk létre. Ugyan a koronavírus megtépázta a vendéglátást, de a Las Vegan's csapata megtalálta a lehetőséget a további innovációra.

A Szent István Egyetem és a Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet segítségével új, saját gyártású termékek gyártását készítjük elő, amelyek hamarosan már nem csak a saját éttermekben, hanem kiskereskedelmi forgalomban is kaphatóak lesznek. Elindítottuk menü rendszerű, vegán ételkiszállítási szolgáltatásukat és a Magyar Franchise Szövetséggel együttműködve megteremtettük partnerhálózatuk felépítésének feltételeit.

Partnereink

Magyar Tejgazdasági Kísérleti Intézet Kft., MATE (volt SZIE), Magyar Franchise Szövetség, Metro Kereskedelmi Kft., Bahamas Kft., Matusz-Vad Zrt., Mr. Zöldség Zrt., Felelős Gasztrohős Alapítvány, MAVEG, Street food Karaván, Vegan Garden, Wolt Ent., Delivery Hero Hunagry Kft., Bolt Food, Nutritive Zrt., Stáb Konyha Kft., Sütivilág Kft., Inox-Bázis Kft., Gasztroker Konyhatechnika Kft.

„Szeretnénk széles körben megismertetni a tudatos táplálkozás növényi lehetőségét. A célunk, hogy a hazai vegán és üzleti közösségből minél több érdeklődőnek bemutassuk a koncepciónkat a nyereségesség és az egészséges táplálkozás egybeeséséről, hogy együtt építsük tovább a Las Vegan’s sikertörténetét.”

Papp Péter, alapító

Nézd meg a Las Vegan's kampánybemutató kisfilmjét:

Légy a történetünk részese, fektess vállalkozásunkba! Regisztrálj előre a közösségi finanszírozási kampányunkra!

Építsük együtt a Las Vegan’s-t közösségi tőkéből!

Regisztrálok a Las Vegan’s kampányra!

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
+36301112222
Befektetés tervezett összege:*
Honnan értesültél a kampányról?:* Az alapítóktól személyesen /pitch rendezvényen
A Tokeportal.hu-n/lasvegans.eu-n
Közösségi médiában
Van kuponkódod?:
GDPR Marketing hozzájárulás: Elfogadom és tudomásul veszem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.
Hozzájárulok, hogy a Tőkeportál Zrt. és a Las Vegans hírlevelet küldjön számomra.

A hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött leveleink alján lévő leiratkozó linkre kattintva!
Adatkezelési Tájékoztató

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, de nem teljes tájékoztatónkat az ikonra kattintva olvashatják.

Untitled design(17)