SMART INFRATRAINER

rozefekvo-1-e1590834434337

A

platformján

Regisztrálj most elsőbbségi hozzáférésért
a befektetési kampányra.

Infratrainer = ergonomikus edzőbicikli + infrasugárzás + egyedülálló testreszabás a Zerofat Technology rendszerrel

Az Infratrainer gép a Zerofat Technology rendszer részeként olyan szolgáltatást nyújt, amelyre jelenleg egyetlen potenciális versenytárs sem képes. A komplett rendszer végig követi a felhasználót a fogyási folyamaton, és interaktív módon támogatja a kitűzött cél elérését.

AZ INFRATRAINER MEGOLDÁSA

Az Infratrainer egy forradalmian új, hiánypótló berendezés, amely segít, hogy a túlsúly hatékony és biztonságos csökkentése után az egyén egy életmód váltáson essen át és visszatérhessen a mozgás és a sport világába. Az Infratrainer maximálisan biztonságos, bárki által könnyedén, ízületi terhelés nélkül használható, előedzettséget nem igényel.

Az edzés során az infravörös sugárzás behatol a bőrbe, felmelegíti és gyorsítja a zsíranyagcserét és felszabadítja a méreg- anyagokat. Az integrált szórakoztató rendszerrel az Infratrainer-ben töltött 50 perc kellemesen telik, miközben a test 6-800 kalóriát éget, ami megegyezik 13-17 km-es futási edzéssel. A jellemző súlycsökkenés 1 kg hetente.

Légy a történetünk részese, fektess vállalkozásunkba! Regisztrálj előzetesen a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányra!
Építsünk együtt közösségi tőkét!

REGISZTRÁLOK AZ INFRATRAINER KAMPÁNYRA

E-mail cím:*
Vezetéknév:*
Keresztnév:*
Telefonszám:*
Befektetés tervezett összege:*
Honnan értesültél a kampányról?:* Az alapítóktól személyesen /pitch rendezvényen
A Tokeportal.hu-n/ Infratrainer.com-on
Közösségi médiában
Van kuponkódod?:
GDPR Marketing hozzájárulás: Hozzájárulok, hogy a Tőkeportál Zrt. és a Infratrainer Global Zrt. hírlevelet küldjön számomra
Elfogadom és tudomásul veszem az Adatvédelmi Tájékoztatás

A hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött leveleink alján lévő leiratkozó linkre kattintva!
Adatkezelési Tájékoztató

Kérdezz a közösségi finanszírozási portáltól:

infratrainer@tokeportal.eu

+36 70 424 7981

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, de nem teljes tájékoztatónkat az ikonra kattintva olvashatják.

Untitled design(17)