SMART INFRATRAINER

A

platformján

Regisztrálj most elsőbbségi hozzáférésért
a befektetési kampányra.

Infratrainer = ergonomikus edzőbicikli + infrasugárzás + egyedülálló testreszabás a Zerofat Technology rendszerrel

Az Infratrainer gép a Zerofat Technology rendszer részeként olyan szolgáltatást nyújt, amelyre jelenleg egyetlen potenciális versenytárs sem képes. A komplett rendszer végig követi a felhasználót a fogyási folyamaton, és interaktív módon támogatja a kitűzött cél elérését.

AZ INFRATRAINER MEGOLDÁSA

Az Infratrainer egy forradalmian új, hiánypótló berendezés, amely segít, hogy a túlsúly hatékony és biztonságos csökkentése után az egyén egy életmód váltáson essen át és visszatérhessen a mozgás és a sport világába. Az Infratrainer maximálisan biztonságos, bárki által könnyedén, ízületi terhelés nélkül használható, előedzettséget nem igényel.

Az edzés során az infravörös sugárzás behatol a bőrbe, felmelegíti és gyorsítja a zsíranyagcserét és felszabadítja a méreg- anyagokat. Az integrált szórakoztató rendszerrel az Infratrainer-ben töltött 50 perc kellemesen telik, miközben a test 6-800 kalóriát éget, ami megegyezik 13-17 km-es futási edzéssel. A jellemző súlycsökkenés 1 kg hetente.

Légy a történetünk részese, fektess vállalkozásunkba! Regisztrálj előzetesen a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányra!
Építsünk együtt közösségi tőkét!

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ AZ INFRATRAINER BEFEKTETÉSHEZ

* indicates required

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website. www.tokeportal.hu

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.

Kérdezz a közösségi finanszírozási portáltól: infratrainer@tokeportal.eu

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak azon befektetők számára érhetőek el, akiket a Tőkeportál Zrt. jóváhagyott. A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre. A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. A Tőkeportál Zrt. felhívja a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják. A Tőkeportál Zrt. a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás portál-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.

Untitled design(17)