*ELŐREGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁLJ MÁR MOST!
Az előregisztráció célja, hogy mire az első közösségi finanszírozási kampányok elindulnak a Tőkeportálon Te már élő regisztrációval rendelkezz. Ennek az az előnye (és így a Tied is!), hogy már a kampányok indulása előtt meg tudsz ismerkedni a kampánygazdákkal, hogy pontosan milyen mennyiségű tőkét, miért szeretnének bevonni a vállalkozásukba, sőt akár ki is próbálhatod a befektetés menetét!

Regisztrálj e-mail címeddel, Facebook vagy LinkedIn-profiloddal, majd hozd létre felhasználói profilodat!

Az előregisztrációs folyamat menete a Tőkeportálon

3 db dokumentumra van szükség, ezeket készítsd elő. A folyamatot mobilról is végezheted és közben is lefotózhatod az igazolványaidat.

  • Személyazonosító igazolványra: személyi, jogsi vagy útlevél. A személyinek mindkét oldalára szükség lesz.
  • A lakcímed bizonyító dokumentumra (pl. a lakcímkártya a személyi számodat nem tartalmazó oldala, vagy a nevedre és címedre szóló közüzemi számla)
  • Amikor kérjük, készíts egy szelfit a személyazonosító igazolványoddal együtt.
  • Szükség lesz még egy, 30 napnál nem régebbi bankkivonat első oldalára, vagy ha van, akkor az értékpapírszámla-kivonatod* első oldalára. Ezeket egy egyszerű szerkesztéssel tudod módosítani úgy hogy a forgalmat kitakarod, de nevedre és a lakcímedre kell, hogy szóljanak.

*Értékpapírszámlát a bankodban vagy egy befektetési szolgáltatónál tudsz nyitni. Ezt később is megteheted, és majd akkor kapsz befektetői státuszt.

Jelentkezz be a felületre!

Kattints a https://app.tokeportal.hu/ oldalra!

Regisztráció első lépése

A regisztrációs fülön add meg az e-mail címed és egy jelszót, majd az e-mailben küldött aktivációs linkkel aktiváld a felhasználód, vagy regisztrálj a Facebook vagy a LinkedIn-profiloddal.

Adatok megadása

Lépj be az oldalra, majd a jobb felső sarokban nyisd meg a profilod, és töltsd ki az adataidat.

Profil hitelesítés

Személyazonosság hitelesítése fülön töltsd fel a szükséges dokumentumokat.

Befektetői profil létrehozása

Utolsó lépésként válassz befektetői profilt, ahol a befektetői kérdőívet kell kitöltened, és a bankszámlád vagy az értékpapírszámlád kivonatát feltöltened.

Ha nem vagy intézményi befektető vagy úgynevezett “minősített” befektető, válaszd a lakossági kategóriát. Ha angyalbefektetőként regisztrálsz, akkor vagy magánszemélyként, vagy cégként is tudsz befektetni. Ha minősített befektetőként tartsunk nyilván, akkor az értékpapír-számlavezetődtől szerezd be a megfelelő igazolást.

FONTOS!
Jelenleg úgynevezett “MINTA KAMPÁNYOK”-at láthattok az oldalon. Mint ahogy a Béta verzió elnevezés és a mintakampányok is jelzik, ez egy első elérhető verziója a Tőkeportálnak. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre és nagyon örülnénk, ha megosztanátok velünk élményeiteket, tapasztalatotokat és javaslataitokat. Az oldalon lehetőség van chaten kommunikálni az ügyfélszolgálatunkkal, vagy írjatok e-mailt a hello@tokeportal.hu -ra.

A Tőkeportál Zrt. Általános Felhasználási Feltételei bárki számára elérhetőek a honlapon. Az Általános Szerződéses Feltételeket pedig a befektetői profilod létrehozatalakor olvasd el.