*ELŐREGISZTRÁCIÓ

REGISZTRÁLJ MÁR MOST!
Az előregisztráció célja, hogy mire az első közösségi finanszírozási kampányok elindulnak a Tőkeportálon Te már élő regisztrációval rendelkezz. Ennek az az előnye (és így a Tied is!), hogy már a kampányok indulása előtt meg tudsz ismerkedni a kampánygazdákkal, hogy pontosan milyen mennyiségű tőkét, miért szeretnének bevonni a vállalkozásukba, sőt akár ki is próbálhatod a befektetés menetét!

Regisztrálj e-mail címeddel vagy LinkedIn-profiloddal, majd hozd létre felhasználói profilodat a portálon!

Az előregisztrációs folyamat menete a Tőkeportálon

Szükséges dokumentumok:

  • Személyazonosító igazolványod (pl. személyi, jogsi vagy útlevél) fotója
  • A lakcímed bizonyító dokumentumod (pl. lakcímkártya vagy közüzemi számla) fotója
  • Szelfi a személyazonosító igazolványoddal
  • 30 napnál nem régebbi értékpapírszámlád első oldala *
    *Ertékpapírszámlát a bankodban vagy egy befektetési szolgáltatónál tudsz nyitni. Ezt később is megteheted, és majd akkor kapsz befektetői státuszt.

Jelentkezz be a felületre!

Kattints a https://app.tokeportal.hu/ oldalra!

Regisztráció első lépése

A regisztrációs fülön add meg az e-mail címed és egy jelszót, majd az e-mailben küldött aktivációs linkkel aktiváld a felhasználód, vagy regisztrálj a LinkedIn-profiloddal.

Adatok megadása

Lépj be az oldalra, majd a jobb felső sarokban nyisd meg a profilod, és töltsd ki az adataidat.

Profil hitelesítés

Személyazonosság hitelesítése fülön töltsd fel a szükséges dokumentumokat.

Befektetői profil létrehozása

Végső lépésként válassz befektetői profilt ahol a befektetői kérdőívet kell kitöltened és az értékpapírszámlád kivonatát feltöltened. Ha nem vagy intézményi befektető vagy úgynevezett “minősített” befektető, válaszd a lakossági kategóriát

FONTOS!
Jelenleg úgynevezett “MINTA KAMPÁNYOK”-at láthattok az oldalon. Mint ahogy a Béta verzió elnevezés és a mintakampányok is jelzik, ez egy első elérhető verziója a Tőkeportálnak. Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre és nagyon örülnénk, ha megosztanátok velünk élményeiteket, tapasztalatotokat és javaslataitokat. Az oldalon lehetőség van chaten kommunikálni az ügyfélszolgálatunkkal, vagy írjatok e-mailt a hello@tokeportal.hu -ra.

A Tőkeportál Zrt. Általános Felhasználási Feltételei elérhetőek a honlapon. Az Általános Szerződési Feltételek közvetlenül az első kampányok indulását megelőzően lesznek elérhetőek, addig kérdésetekkel forduljatok ügyfélszolgálatunkhoz a hello@tokeportal.hu e-mail címen.

*KOCKÁZATOK

Kockázati Figyelmeztetés

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak azon befektetők számára érhetőek el, akiket a Tőkeportál Zrt. jóváhagyott. A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre. A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. A Tőkeportál Zrt. felhívja a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják.