Prémium kiegészítők Apple termékekhez

DoBOx logo

A

platformján

Regisztrálj most elsőbbségi hozzáférésért
a befektetési kampányra.

Varázsold laptoppá az iPad Pro-dat a DoBox Pro segítségével!
Igazi minden-az-egyben dokkoló állomás iPad OS-hez beépített trackpaddel és billentyűzettel.

A DoBox működése:

Az új iPad OS-nek köszönhetően már a DoBox Pro trackpad-ét és billentyűzetét is úgy használhatod, mintha egy laptopon dolgoznál. Szinte bármilyen eszközt csatlakoztathatsz túlárazott adapterek nélkül, például micro SD kártyát, fülhallgatót, monitort és USB 3.0 eszközöket.

 

Légy a történetünk részese, fektess vállalkozásunkba! Regisztrálj előzetesen a részvénycélú közösségi finanszírozási kampányra!
Építsünk együtt közösségi tőkét!

ELŐZETES REGISZTRÁCIÓ A DOBOX BEFEKTETÉSHEZ

* kötelező mező
Honnan értesültél a kampányról? *

Marketing hozzájárulás

A fent megadott hírlevelekről bármikor leiratkozhatsz a kiküldött leveleink alján lévő leiratkozó linkre kattintva. További információért kérünk, keresd fel honlapunkat. www.tokeportal.hu

Mailchimpet használunk az adatok tárolására. Tudj meg többet. adatvédelmi irányelvükről!

Kérdezz a közösségi finanszírozási portáltól: dobox@tokeportal.eu

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, de nem teljes tájékoztatónkat az ikonra kattintva olvashatják.

Untitled design(17)