*BEFEKTETŐKNEK

Kedvet kaptál? Befektetnél egy startupba? Regisztrálj és böngéssz a kampányok között!

Befektetési lehetőségek

Közösségi befektetőként (crowdfunder) tájékozódhatsz a befektetési lehetőségekről.

Felülvizsgált kampányok

A Tőkeportál a legújabb ötleteket, a mindennapokban azonnal hasznosuló megoldásokat, a portál által felülvizsgál kampányokat mutat be.

Többféle befektetési kategória

Olyan befektetési kategóriákat hozunk létre, amelyek az intézményi és a magánbefektetők igényeinek is megfelelnek és a kampánygazda érdekeit is szolgálják.

Kommunikáció és eredménykövetés

Az online rendszer adta lehetőségek a felek közötti rugalmas kommunikációt és állandó eredménykövetést tesznek lehetővé.

További lehetőségek

Tervezzük a jövőben egy speciális befektetési alap létrehozását, és a másodlagos kereskedelem lehetővé tételét is.

Nincs befektetési pluszköltség

A Tőkeportálon egyszeri, időszakonként megújítandó, ám levásárolható regisztrációs díjat tervezünk bevezetni, amely teljes mértékben befektethető lesz a teljes befektetői regisztráció befejezése után.

#KÖZÖSSÉGI BEFEKTETÉS

Tudd meg hogyan fektethetsz be a Tőkeportálon

A közösségi befektetés folyamata a Tőkeportálon

Fedezd fel a legmenőbb startupokat! A regisztrációs folyamatot követően máris böngészhetsz a kampányok között. Befektetési szándékot jelezni az azonosítási folyamatot követően lehetséges.
Befektetői profilodhoz szükséged lesz az értékpapírszámla-kivonatodra és a személyes adataidra. Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot.

Tudj meg többet!

#TŐKEPORTÁL HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Válasszon:

*KOCKÁZATOK

Kockázati Figyelmeztetés

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak azon befektetők számára érhetőek el, akiket a Tőkeportál Zrt. jóváhagyott. A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre. A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. A Tőkeportál Zrt. felhívja a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják.