*BEFEKTETŐKNEK

Kedvet kaptál? Befektetnél egy startupba? Regisztrálj és böngéssz a kampányok között!

Befektetési lehetőségek

A hazai tőkepiac történetében a Tőkeportálon keresztül tudsz először általad kiválasztott startupokba kis összegeket fektetni.

Többféle befektetői kategória

A Tőkeportálon lakossági, angyal-, vállalati vagy intézményi befektetőként tudsz regisztrálni. A regisztráció során részletesen elolvashatod e kategóriák különbségeit. Egy rövid tesztben felmérjük befektetői tudásodat is.

Az online kommunikáció szerepe

A kampány fórumán a befektetőjelölteknek lehetősége van közvetlenül a kampánygazdától kérdezni. Ezen felül a kampánygazda a közösségimédia-felületeken sűrűn kommunikál. Ugyanitt teszi közzé a Kampánydokumentációban ígért eredmények teljesítéséről szóló rövid beszámolókat is.

Felülvizsgált kampányok

A Tőkeportál a legújabb ötleteket, a mindennapokban azonnal hasznosuló megoldásokat, a portál által felülvizsgált kampányokat mutat be.

A platformhasználat díjai

A Tőkeportálon a befektetési lehetőségekhez csak azonosított felhasználók férnek hozzá, amiért „levásárolható”, csekély platformdíjat tervezünk bevezetni, amely teljes mértékben befektethető lesz.

További fejlesztési terveink

Tervezzük a jövőben egy speciális befektetési alap létrehozását, és azt, hogy a részvényeiket eladni kívánó befektetők közzétehessék eladási ajánlataikat.

#KÖZÖSSÉGI BEFEKTETÉS

Tudd meg hogyan fektethetsz be a Tőkeportálon

#TŐKEPORTÁL HÍRLEVÉL

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
GDPR Marketing hozzájárulás:*Hozzájárulok, hogy a Tőkeportál Zrt. hírlevelet küldjön számomra
Elfogadom és tudomásul veszem az Adatvédelmi Tájékoztatást