*BEFEKTETŐKNEK

Kedvet kaptál? Befektetnél egy startupba? Keress minket!

Befektetési lehetőségek

Az érdeklődő crowdfunderek, magyarul közösségi befektetők és intézmények a Tőkeportálon tájékozódhatnak a befektetési lehetőségekről.

Átvilágított vállalkozások

A Tőkeportál a legújabb ötleteket, a mindennapokban azonnal hasznosuló megoldásokat, a portál által átvilágított startupokat mutat be.

Többféle befektetési kategória

Olyan befektetési kategóriákat hozunk létre, amelyek az intézményi és a magánbefektetők igényeinek is megfelelnek és a kampánygazda érdekeit is szolgálják.

Kommunikáció és eredménykövetés

Az online rendszer adta lehetőségek a felek közötti rugalmas kommunikációt és állandó eredménykövetést tesznek lehetővé.

További jövőbeli lehetőségek

Tervezzük a jövőben egy speciális befektetési alap létrehozását, és a másodlagos kereskedelem lehetővé tételét is.

Nincs befektetési pluszköltség

A Tőkeportálon egyszeri, időszakonként megújítandó, ám levásárolható regisztrációs díjat tervezünk bevezetni, amely teljes mértékben befektethető lesz a teljes befektetői regisztráció befejezése után.

*TŐKEPORTÁL VIDEÓ

Nézd meg a Tőkeportál tervezett működését videón

#KÖZÖSSÉGI BEFEKTETÉS

Tudd meg hogyan fektethetsz be a Tőkeportálon

A közösségi befektetés folyamata a Tőkeportálon

Fedezd fel a legmenőbb startupokat! A regisztráció nagyon egyszerű: amint véglegesítetted a regisztrációdat, böngészhetsz a kampányok között. Befektetői profilodhoz szükséged lesz az értékpapírszámla-kivonatodra és a személyes adataidra. Kérdés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot.

Tudj meg többet!

*PARTNEREINK

Együttműködő Vállalkozások és Szervezetek

*KOCKÁZATOK

Kockázati Figyelmeztetés

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak azon befektetők számára érhetőek el, akiket a Tőkeportál Zrt. jóváhagyott. A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre. A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. A Tőkeportál Zrt. felhívja a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják.

LINKEDIN

@Tokeportal

FACEBOOK

@Tokeportal

EMAIL

hello@tokeportal.hu