🗓 Az akció időtartama: 2021.12.01 – 2021.12.23 🗓

Ma már a Mikulásnak is törnie kell a fejét az ajándék ötleteken 🤷‍♂️

Ha már meguntad a sablonos ajándékokat és inkább olyat adnál szerettednek, aminek biztos hasznát veszi a jövőben, akkor szállj be a Smart Infratrainerbe most.

Az ajándék részvény mellé ajándék bérlet is járhat.

Le a snassz ajándékokkal, fel a Smart Infratrainer részvényekkel!

Karácsonyi akcióink és csomagjaink:

Smart csomag:

Karácsony alkalmából akár 12 500 Ft-tól befektethetsz, és ezért 88 db Smart Infratrainer részvényt adhatsz ajándékba! 🤩 Kicsi ár a nagy sikerért.

SlimX csomag:

25 000 Ft és 100 000 Ft közötti befektetésnél a nagyobb részvénycsomag mellett már egy próbaedzés is jár ajándékba. 🤸

Star csomag:

100 000 Ft feletti befektetésnél 1 db, 3 alkalomra feljogosító ajándék bérletet kapsz, amely 3×50 perc edzést tartalmaz.

Vezetéknév:*
Keresztnév:*
E-mail cím:*
Telefonszám:*
GDPR Marketing hozzájárulás:Elfogadom és tudomásul veszem az Adatkezelési Tájékoztatóban foglaltakat.

Hozzájárulok, hogy ezen akcióval kapcsolatban hírleveleket kapjak.infratrainer karácsony kreatív v2
*A bérletek érvényessége 1 év.
*A Smart Infratrainer a Tőkeportál oldalon indított közösségi finanszírozási kampányt, amely december 16-án jár le. A minimum tőkecél 50 000 000 Ft. A karácsonyi akcióban résztvevőkre a Tőkeportál szabályzatai az irányadóak.

A Tungsram és a Startup Campus már csatlakozott a kampányhoz! 😉

KOCKÁZATI TÁJÉKOZTATÓ

A tokeportal.hu oldalon a befektetési lehetőséggel kapcsolatos teljes körű és átfogó információk csak előre azonosított, az adott befektetési lehetőség iránt érdeklődő, a Kampánygazda által elfogadott befektetők számára érhetőek el.
A Tőkeportál nem nyújt befektetési tanácsokat, nem tesz ajánlásokat a befektetésre; a hatályos jogszabályok keretein belül, a nemzetközi legjobb gyakorlatokat mintául véve alakította ki a zártkörű tőkebevonás platform-alapú folyamatát, aminek részleteit szabályzatai tartalmazzák.
A kezdő vállalkozásokba történő befektetés jelentős kockázattal jár, amelynek eredményeképpen a befektető a befektetett összeg egy részét vagy egészét elveszítheti, illetve várhatóan több évig nem fér hozzá a befektetett tőkéjéhez. Felhívjuk a regisztrált befektetők figyelmét arra, hogy kizárólag abban az esetben fektessenek be a tokeportal.hu platformon elérhető vállalkozásokba, ha a felmerülő kockázatokat vállalni tudják, amikről részletes, de nem teljes tájékoztatónkat az ikonra kattintva olvashatják.