A Tőkeportál története

A Dolphio Technologies projektjeként induló Tőkeportál 2016-ban, a legjobb nyolc között végzett az MKB Bank által meghirdetett Fintech versenyen, majd ennek az elismerésnek köszönhetően került be a Fintechlab Inkubátor programjába.
Különösen büszkék vagyunk rá, hogy a
Tőkeportál részt vett a Magyarország első fintech fókuszú eseményén, a 2017-es FinTechShow-n, és elnyerte a HIPA különdíját.
A Tőkeportál projekt 2017. szeptemberben önálló vállalkozássá alakult Tőkeportál Zrt. néven.

 

 

A Tőkeportál csapata

Rovnyai_Janos
Vezérigazgató több mint tizenöt éves technológiai vállalkozási tapasztalattal rendelkezik. Cége, a Dolphio Technologies biztosítja az informatikai fejlesztést és a projektmenedzsmentet.
Nora Szeles
Piacfejlesztési tanácsadó több mint tizenöt éves széles körű hazai és nemzetközi tőkepiac-fejlesztési tapasztalattal rendelkező tanácsadó a projektek létrehozatalában és a platform sikeres piacra lépésében vállal szerepet.
Nádasdy Kata
Kommunikációs vezető online marketing-szakértelmét, kreativitását állítja a Tőkeportál szolgálatába.
Mihály Pintér
Pintér Mihály közgazdász 14 éves tapasztalattal rendelkezik a befektetés és kockázatkezelés területén. Az üzletfejlesztésben kiemelkedő eredményei közé tartozik az innovációs szolgáltatások hálózatának megvalósítása.
Varga Bence
Az informatikai fejlesztésekért felelős vezető, jelentős szoftverfejlesztési és informatikai projektmenedzsment- tapasztalattal rendelkezik.
Csáki Dániel
Projektgazda, közgazdász, a Tőkeportál folyamatainak megvalósulásáért felel.